PRIJAVIO SE NA TRETMAN / I suprug Sandre Bullock zatražio "stručnu pomoć"

Image

Nevjerni suprug popularne glumice je sam odlučio prijaviti se u jednu ustanovu, no nije točno poznato zbog čega.

31.3.2010.
9:42
VOYO logo

LOS ANGELES - Suprug glumice Sandre Bullock, Jesse James, odlučio je zatražiti stručnu pomoć i prijavio se u jednu od ustanova specijaliziranih za razne pshičke probleme poznatih i slavnih, objavio je magazin People.

Još uvijek nije poznato zbog čega se točno James prijavio te kakvu pomoć traži. Njegov glasnogovornik je novinarima rekao da je 40-godišnji James odluku donio posve sam i ona nije bila uvjetovana nikakvim ultimatumima njegove supruge Sandre Bullock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori bliski glumici su pak otkrili da je ona ipak odlučila da mu neće oprostiti afere te da će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Bullock se od početka afere sasvim povukla iz javnosti te je otkazala sva pojavljivanja i promocije filma za koji je nagrađena Oscarom. Njezini prijatelji tvrde da je ona potpuno shrvana Jamesovim ponašanjem.

Naime, samo nekoliko dana nakon što je glumica osvojila svog prvog Oscara za film "The Blind Side", javila se žena koja je s njim bila u vezi oko četiri godine.  Nakon toga su se javile još tri žene a dvije od njih su porno glumice kao i Jamesova bivša supruga. Sve je neodoljivo podsjetilo na nedavnu aferu sa slavnim golferom Tigerom Woodsom koji je suprugu  neprekidno varao s najmanje desetak žena. On se nakon toga prijavio u kliniku za odvikavanje od seksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo