POČAŠĆEN IMENOVANJEM / Igor Bobić novi glavni urednik Informativnog programa RTL-a

Image
Foto: RTL

Voditelj-urednik središnje informativne emisije RTL Danas 1. srpnja preuzima i funkciju glavnog urednika Informativnog programa.

1.7.2014.
10:40
RTL
VOYO logo

Nakon što je Ivan Lovreček imenovan zamjenikom predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska, njegovu dosadašnju funkciju glavnog urednika Informativnog programa RTL-a s današnjim danom preuzima IgorBobić.

Voditelj-urednik središnje informativne emisije RTL Danas 1. srpnja preuzima i funkciju glavnog urednika Informativnog programa. HenningTewes, predsjednik Uprave RTL-a povodom Bobićeva imenovanja izjavio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igora poznajem dugi niz godina. Veliki je profesionalac i vrhunski novinar. Vjerujem da će Igor biti odličan glavni urednik te da će nastaviti sadržajno razvijati ovaj vrlo važan programski segment RTL-a u Hrvatskoj."

Nakon više od 7 godina vođenja redakcije, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska Ivan Lovreček je čestitao kolegi Bobiću na funkciji koju preuzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"RTL je jedini informativni programa na hrvatskom tržištu s rastućom gledanosti u 2014. godini, kao i sve većim utjecajem i kredibilitetom. U tome Igor Bobić ima izniman doprinos. Ovim imenovanjem želimo još snažniji informativni program."

Igor Bobić povodom svog imenovanja izjavio je: "Počašćen sam imenovanjem te se zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Informativni program u kojem radim od prvog dana na hrvatsko televizijsko tržište donio je novi pristup koji su prepoznali gledatelji i nagradili nas svojim povjerenjem. Sve što ćemo raditi u budućnosti bit će upućeno tome da stečeno povjerenje zadržimo i opravdamo. Jamac za to su vrhunski profesionalci naše redakcije, a koji se ubrajaju u najbolje reportere, voditelje i urednike u Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bobić, koji je na RTL-u od samih početaka, novinarstvom se počeo baviti još u srednjoj školi na Radio Orahovici. Po završetku Filozofskog fakulteta u Osijeku 2001. godine, nastavlja s novinarskim poslovima na Slavonskom radiju te na Slavonskoj televiziji. 2001. godine prelazi na Hrvatski radio u redakciju vanjske politike, a potom i na HTV. 2004. godine dolazi na RTL Televiziju kao reporter u Informativnom programu. 2008. godine imenovan je izvršnim urednikom Informativnog programa, a u listopadu 2010. zamjenikom glavnog urednika te postaje i voditelj-urednik središnje informativne emisije RTL Danas.

Tijekom 20-godišnjeg iskustva u novinarstvu, Igor Bobić primio je 2006. godine nagradu Hrvatskog novinarskog društva Marija Jurić Zagorka u kategoriji televizijskog novinarstva za vijest-izvještaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo