misteriozno ubojstvo u alpama / Ipak samostalni ubojica? Korišten tek jedan pištolj

Image

Oko 25 čahura pronađeno je na mjestu zločina, a tijela žrtava ukazivala su na to da je možda bilo više napadača. No, potvrđeno je kako je prilikom ubojstava korišten samo jedan pištolj.

11.9.2012.
8:00
VOYO logo

Samo jedan poluautomatski pištolj korišten je prilikom prošlotjednog ubojstva četvero ljudi u francuskim Alpama, roditelja i bake dviju djevojčica, koje su preživjele napad te biciklista koji je slučajno došao na mjesto zločina, rekao je u ponedjeljak francuski državni tužitelj Eric Maillaud.

"Da, potvrđeno je", rekao je Maillaud novinarima upitan je li automatski pištolj 7.65 milmetara bio jedino oružje korišteno za izvršenje višestrukog ubojstva na sporednoj cesti u blizini granice sa Švicarskom i Italijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 25 čahura pronađeno je na mjestu zločina, a tijela žrtava ukazivala su na to da je možda bilo više napadača.

Britanska policija je ranije tijekom dana pretražujući obiteljsku kuću ubijenih u Surreyu, južno od Londona, nakratko zatvorila šire područje i pozvala pirotehničare koji nisu pronašli ništa opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saad Al-Hilli (50), rođen u Bagdadu, živio je sa suprugom i dvjema kćerima u predgrađu Londona. Njegovo tijelo pronađeno je prošle srijede na cesti kod sela Chevaline, omiljenog odredišta ljubitelja šetnja i piknika blizu jezera Annecyja. U vozilu su ležale ubijene njegova supruga i njezina majka te teško ranjena sedmogodišnja kći, a kolateralna žrtva je francuski biciklist. Mlađa sestra pronađena je u automobilu neozlijeđena.

Francuska i britanska policija, koje zajedno rade na rasvjetljavanju slučaja, zasad nemaju previše tragova i istražuju razne teorije, od pljačke, obiteljske svađe, moguće poveznice s Al-Hillijevim radom u aeronautičkoj industriji i njegovim iračkim korijenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo