siju strah i trepet / ISIS poslao poruku državnoj televiziji: 'Stigli smo u BiH, uskoro ćete svi letjeti u zrak!'

Image
Foto: AP

Poruka je poslana s profila pod imenom Abu Suhayla Salahaddin, a u njoj je obećano kako će BiH narod uskoro doživjeti brojne strahote

8.5.2015.
12:38
AP
VOYO logo

Državnoj televiziji Bosne i Hercegovine, BHRT-u, na Facebook profil stigla je prijeteća poruka od strane Islamista, piše Večernji.

Poruka je poslana s profila pod imenom Abu Suhayla Salahaddin, a u njoj je obećano kako će njihov narod uskoro doživjeti brojne strahote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro će te inshaallah imati dosta toga za emitovanje...znajte da vam je islamska drzava došla u bosnu I da cete uskoro da letite u zrak I da cete uskoro da nestajete redom sve dok se zastava LA ILAHA ILLA ALLAH ne pocne vijoriti nad Bosnom...zora Islama je stigla u to budite uvjereni...a braca su spremna da vas ubijaju polako I sigurno" stoji u poruci koja je stigla na Facebook profil redakcije BiH televizije.

Informaciju je potvrdila i Državna informacija za istrage i zaštitu (SIPA), kao i generalni direktor Radiotelevizije Bosne i Hercegovine Muhamed Bakarević.

"Odmah smo sve prijavili nadležnim službama te podigli stupanj sigurnosti u objektu. Pojačali smo nadzor nad ulazom. Skrenuli smo pozornost osiguranju da dobro provjere tko ulazi i što unosi, istaknuo je Bakarević", istaknuo je Bakarević.

Situacija je posebno zabrinjavajuća kada se u obzir uzme da se sve događa u vremenu napetosti nakon terorističkog napada u Zvorniku gdje je prije nešto više od tjedan dana ubijen policajac Dragan Đurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo