Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
siju strah i trepet

ISIS poslao poruku državnoj televiziji: 'Stigli smo u BiH, uskoro ćete svi letjeti u zrak!'

Poruka je poslana s profila pod imenom Abu Suhayla Salahaddin, a u njoj je obećano kako će BiH narod uskoro doživjeti brojne strahote

Image
Foto: AP
I.B./ 8.5.2015. u 12:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Državnoj televiziji Bosne i Hercegovine, BHRT-u, na Facebook profil stigla je prijeteća poruka od strane Islamista, piše Večernji.

Poruka je poslana s profila pod imenom Abu Suhayla Salahaddin, a u njoj je obećano kako će njihov narod uskoro doživjeti brojne strahote.

"Uskoro će te inshaallah imati dosta toga za emitovanje...znajte da vam je islamska drzava došla u bosnu I da cete uskoro da letite u zrak I da cete uskoro da nestajete redom sve dok se zastava LA ILAHA ILLA ALLAH ne pocne vijoriti nad Bosnom...zora Islama je stigla u to budite uvjereni...a braca su spremna da vas ubijaju polako I sigurno" stoji u poruci koja je stigla na Facebook profil redakcije BiH televizije.

Informaciju je potvrdila i Državna informacija za istrage i zaštitu (SIPA), kao i generalni direktor Radiotelevizije Bosne i Hercegovine Muhamed Bakarević.

"Odmah smo sve prijavili nadležnim službama te podigli stupanj sigurnosti u objektu. Pojačali smo nadzor nad ulazom. Skrenuli smo pozornost osiguranju da dobro provjere tko ulazi i što unosi, istaknuo je Bakarević", istaknuo je Bakarević.

Situacija je posebno zabrinjavajuća kada se u obzir uzme da se sve događa u vremenu napetosti nakon terorističkog napada u Zvorniku gdje je prije nešto više od tjedan dana ubijen policajac Dragan Đurić.

I.B./ 8.5.2015. u 12:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
proširio se tijekom noći

Ostali smo bez još jednog kanadera! Gasio je požar kod Dubrovnika i naletio na pticu, prizemljen je

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba