PRAVO PROLJEĆE / Isplanirajte piknik za vikend jer ćemo imati obilje sunca!

Image
Foto: PIXSELL

Nakon nekoliko mjeseci ispunjenih centimetrima snijega i temperaturama ispod ništice, čini se kako je proljeće konačno pokucalo i na naša vrata. Ne brinite, ovaj put se namjerava zadržavati!

10.4.2013.
10:17
PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako ovaj put proljeće nezaustavljivo stiže. Budući da nas za vikend očekuje obilje sunčanih sati i proljetne temperature, spremite svoje šalove i debele kapute te isplanirajte piknik ili dugu šetnju.

U četvrtak nas očekuje sunčano uz malu do umjerenu naoblaku i razmjerno toplo. Ujutro će u kopnenom području biti mjestimice magle ili niskih oblaka, a na Jadranu se očekuje jugo.

Jutarnja temperatura uglavnom će biti između 4 i 9, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna između 15 i 21 Celzijev stupanj, prenosi DHMZ.

U petak će u većem dijelu Hrvatske prevladavati promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, te mogućnošću za mjestimičnu kratkotrajnu kišu, osobito na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru. Na južnom Jadranu će prevladavati pretežno sunčano. Temperature će biti gotovo iste kao i prethodni dan.

Za vikend možete slobodno planirati piknike, uživanje u prirodi i duge šetnje jer nas očekuje sunčano vrijeme s ugodnim temperaturama do 21 stupanj.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo