UVIJEK KORAK ISPRED SVIH / Ivana se protiv raka dojke bori na jedinstveni način!

Umjetnica Ivana Popović se bori protiv bolesti na sasvim poseban način - odbija zračenje i liječi se prirodnim lijekovima, a u pozitivnom stavu joj pomaže i ono u čemu je najbolja - kreiranje odjeće!

10.10.2012.
21:44
VOYO logo

Iza sebe ima preko 100 odrađenih revija, a 44. rođendan IvanaPopović je proslavila kod kuće, radno, pripremajući još jednu modnu poslasticu koju ćemo gledati ovog tjedna na Dove Fashon.hr-u.

"Borim se na neku foru protiv dizajna... vrijedna sam", kazala je ambasadorica kampanje 'Ženaženi' za borbu protiv raka dojke i umjetnica Ivana Popović.

Koncert grupe Let3 na pisti, akrobati, cirkusaniti, kazališno modna predstava, i Le Zbor samo su neki od pamtljivih trenutaka njezine modne povijesti, a sve nam se čini da će se i ova revija, na kojoj će pjevati slavna Carol Cass, dugo pamtiti.

"Ja sam se s tom ženom potpuno izbezumila jer sam skužila da nije lažna, da je ona ikona koja je došla iz Studija 54 i upijam od nje", dodala je.

Iako joj pjevanje na pisti nije strano, ovih dana Ivana pjevuši samo na terasi.

"Tu preko živi Danijela Martinović pa znamo jedna drugoj pjevati preko terase, radimo jogu, dubimo na glavi... Ja vidim njene nogice, ona moje, i Petar se pridruži...".

Jutarnja joga, trčanje i zdrava prehrana ujedno su i način na koji se Ivana odlučila boriti protiv raka dojke. Za sad joj odlično ide, a postala je i ambasadorica humanitarne akcije 'Žena Ženi' te, na čuđenje mnogih, odbila kemoterapiju.

Upravo takvo razmišljanje Ivanu i njezin rad čini drukčijom od ostalih. Uvijek inovativna, jedinstvena i korak ispred drugih, posve dovoljno razloga za ne propustiti reviju o kojoj pričaju svi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo