bitka za drugi krug / Ivo Josipović ne vjeruje u iskrenost Kolindine isprike!

'Jugosmradovima' i 'orjunaškom djecom' proglašeni su birači Ive Josipovića na službenim Facebook stranicama Mladeži HDZ-a Varaždin. Predsjednička kandidatkinja HDZ-a ogradila se od napisanog, ali Ivo Josipović u njenu iskrenost ne vjeruje.

30.12.2014.
17:58
VOYO logo

Ivo Josipović i njegovi birači odmah na početku kampanje za drugi krug meta su na službenim Facebook stranicama mladeži HDZ-a Varaždin. Nakon što je KolindaGrabarKitarović komentirala uvredu mladog HDZ-ovca iz Varaždina na račun IveJosipovića, predsjednik je komentirao njezin stav.

Doteplo se u 45 godina Jugoslavije u Naš čisti hrvatski Varaždin previše jugokomunjara, JNA oficira, udbaša i orjunaša planski i kontrolirano iz Beograda. Upravo ti preživjeli jugosmradovi i njihova orjunaška 'DECA' sad biraju Yusipovića i protiv su samostalne Hrvatske Države".

Sramotan napad iz HDZ-a: 'Za Josipovića glasuju jugosmradovi!'

Kolinda se ogradila od istupa Mladeži HDZ-a: 'To je nedopustivo!'

Mladež HDZ-a važna je logistička potpora u kampanji Kolinde Grabar Kitarović pa je bitku za drugi krug otpočela na njihovoj tribini, razgovarajući o problemima mladih. No od ovakvog se fašističkog istupa odmah ogradila.

"To je apsolutno nedopustivo. Od mene nećete čuti nikada ni jednu riječ u tom tonu ili u tom smislu o bilo kome", kazala je Kolinda.

Isprika je išla i preko službene Facebook stranice, no protukandidat u njenu iskrenost ne vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Mladež HDZ-a



"Ja ću vjerovati u iskrenost te isprike onda kad se ogradi i od ovih autora po portalima koji brutalno vrijeđaju mene moje prijatelje, obitelj i suradnike. Volio bih da prestane ta igra dobrog i lošeg policajaca i da prestane negativna crna propaganda koju umjesto Kolinde Grabar Kitarović radi netko drugi", izjavio je IvoJosipović, predsjednik Republike Hrvatske.

Aktualni predsjednik najavljuje zaoštravanje kampanje, ali ne i prljavu igru.

"Javnost će prepoznati tko vodi otvorenu kampanju, a tko, bez obzira kako sam govori iza sebe ime ovakvu regimentu kakvu smo vidjeli danas na FB-u", dodaje Josipović.

U stožeru Kolinde Grabar Kiatrović načelno su također protiv prljave kampanje.

Image
Image



"Hrvatskom narodu je dosta prepucavanja, i ovako i onako smo im ukrali Božić bilo bi dobro da iznesemo što smo učinili i što ćemo učiniti za ovu državu, a ne da se politički prepucavamo i politiziramo jer je ljudima dosta toga, ljudi su kruha gladni", poručila je Kolinda.

Kreće bitka za svaki glas, a dio birača MilanaKujundžića - na koje su u HDZ-u računali - čini se ipak neće u njihovu kutiju.

"S obzirom da kandidat Saveza za Hrvatsku gospodin Kujundžić kojega smo podržavali u predsjedničkim izborima nije prošao u drugi krug predsjednički izbora, HDSSB neće podržati niti jednoga kandidata", dodaje DragutinVulin (HDSSB), predsjednik HDSSB-a.

U novi krug obilaska Hrvatske kadnidatkinja HDZ-a krenula je već danas iz Zaprešića, Ivo Josipović kreće od sutra iz Istre. Iako im je važna svaka kuna, ponavljaju da će se odreći milijunske naknade iz proračuna no Državnom izbornom povjerenstvu takvi zahjtevi crno na bijelo još nisu stigli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo