dr. hrvoje Jurin: / 'Ivo Sanader je stabilnog zdravstvenog stanja'

Image

Bivši premijer Ivo Sanader stabilnog je zdravstvenog stanja te mu se kontinuirano prati srčani ritam i opetovanim mjerenjima nadzire arterijski tlak.

30.10.2011.
16:48
VOYO logo

Dežurni liječnik Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb Hrvoje Jurin izjavio je u nedjelju kako je bivši premijer Ivo Sanader stabilnog zdravstvenog stanja te će biti spreman za novo ročište zakazano za idući četvrtak.

Sanader je u KBC Zagreb odveden u petak nakon što je sudac Ivan Turudić na prvom ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu, prije čitanja optužnice, uvažio mišljenje vještaka da je bivši premijer zbog zdravstvenih tegoba nesposoban za suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici je Sanaderu napravljena koronarografija koja je, po riječima predstojnika Klinike za bolesti srca i krvnih žila Davora Miličića, pokazala 'određene promjene na krvnim žilama, ali ne takve da bi bio potreban bilo kakav zahvat'.

Sanader je zadržan u bolnici kako bi se obavile još neke potrebne pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Sanadera u petak je trebalo početi suđenje zbog ratnog profiterstva, to jest USKOK-ove optužbe da je sredinom 90-ih uzeo 3,6 milijuna kuna provizije od zajma koji je Hrvatska dobila od austrijske Hypo banke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo