zaprijetio vlastima / Iz stana u Zagrebu deložiran ratni veteran: 'Očekujte talačku krizu u Poglavarstvu!'

Jašarević je izašao iz stana rekavši kako grad niti u jednom trenutku nije dokazao da je to njegov stan. Dodao je kako će u gradskom poglavarstvu ubrzo izbiti talačka kriza

8.4.2015.
12:32
VOYO logo

Policija je u srijedu došla ispred stana Damira Jašarevića, ratnog vojnog invalida i bivšeg predsjednika Udruge zagrebačkih branitelja grada Vukovara, s namjerom da ga deložiraju iz stana.

Razlog deložacije navodno je taj što Jašarević nije vratio stan Gradu Zagrebu nakon smrti svog oca koji je imao stanarsko pravo. Također, nije podnesen zahtjev za plaćanje najma pa su se nakupili režijski troškovi u iznosu od preko 6.000 kuna.

U navedenom stanu živi njegov sin, dok Damir Jašarević živi na drugoj lokaciji, u stanu koji je dobio kao pomoć od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Deložacija Damira Jašarevića



Jašareviću je navodno pozlilo pa su ubrzo došli i djelatnici Hitne pomoći. Uskoro je izašao iz stana rekavši kako Grad niti u jednom trenutku nije dokazao da je to njegov stan. Dodao je kako će u Gradskom poglavarstvu ubrzo izbiti talačka kriza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo