POŽAR U STOBREČU / Izgorio na badnju večer

Iz nepoznatih razloga vatra je buknula oko 22 sata, a Jozi nije bilo spasa. Njegov brat s obitelji jedva je izvukao živu glavu.

25.12.2008.
10:44
VOYO logo

SPLIT - Iz zasad neutvrđenih razloga u Stobreču je na badnju večer u jednom stanu u Mornarskoj ulici izbio požar u kojem je život izgubio 63-godišnji Jozo B. Vatra je buknula oko 22 sata, a premda su vatrogasci na mjesto događaja došli za deset minuta, Jozi nije bilo spasa.

Stradao je i Jozin stan te stan njegova brata, koji je s obitelji jedva izvukao živu glavu. Kako piše Slobodna Dalmacija, spasio ga je jedan mladić koji je požar uočio hodajući rivom. Dotrčao je do zgrade i počeo vikati, na što se cijela obitelj strčala niz stubište i izbjegla pogibelj. Premda je čuo Jozu kako stenje u hodniku, brat se do njega nije mogao probiti zbog gustog dima i plamena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji zasad ne znaju zbog čega je vatra buknula, ali susjedi pričaju kako se Jozo grijao paleći vatru u kantama za boju, a s obzirom da nije imao struju, palio je i svijeće. Njegovo tijelo prebačeno je na obdukciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo