uznemirujuće snimke / Izraelci pucali po nenaoružanim Palestincima!

Image
Foto: Telegraph

Jedna izraelska organizacija za zaštitu ljudskih prava objavila je šokantne snimke na kojima izraelski doseljenici pucaju po nenaoružanim palestinskim seljacima, a sve to mirno gledaju vojnici.

22.5.2012.
17:29
Telegraph
VOYO logo

U ponedjeljak je objavljen šokantni video na kojem se vidi skupina izraelskih doseljenika kako hladnokrvno pucaju po palestinskim seljacima pokraj sela Asira na Zapadnoj obali.

Dok Izraelci neprestano upozoravaju svjetsku javnost na palestinsku opasnost, surova realnost na tom području izgleda sasvim drugačije.

Iako se prizori na ovoj snimci čine neshvatljivima, to je zapravo tamošnja stvarnost.

Izraelski doseljenici uzmu automatsko oružje te ubijaju nenaoružano palestinsko stanovništvo dok to izraelska vojska mirno promatra.

Prema Telegraphu, ovaj konkretan napad dogodio se kada je skupina židovskih doseljenika došla do ruba palestinskog sela i počela na njih bacati kamenje.

Palestinci su se ubrzo organizirali i uzvratili kamenjem. No, čini se kako su to Židovi upravo čekali jer onda su posegnuli za vatrenim oružjem. Koliko je poznato, šestoro Palestinaca je prostrijeljeno.

Ako pogledate pažljivije snimku, primijetit ćete kako se uglavnom radi o tinejdžerima s palestinske strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palestinska samouprava pozvala je vlasti da provedu istragu o ovom incidentu, dok je izraelska vojska priopćila kako su njihove snage također bile na tom području za vrijeme tragedije. Međutim, pravo je pitanje zašto nisu reagirali te hoće li itko odgovarati za ovaj nehumani čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo