DUEL PODIJELIO POLITIČARE / Jovanović 'ogolio svu monstruoznost Republike Srpske'

Image

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović zbog svojih je izjava, u kojima Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, na sebe navukao bijes političara i medija RS-a te je postao nacionalni izdajnik protiv kojeg su najavljene i sudske tužbe.

2.2.2012.
12:28
VOYO logo

Duel Milorada Dodika i Čedomira Jovanovića na temu "Je li Republika Srpska genocidna tvorevina ili volja naroda?" izazvala je val oduševljena u Bosni i Hercegovini, dok je u Republici Srpskoj nastao opći kaos, a čak su najavljene i sudske tužbe protiv predsjednika Liberalno-demokratske partije Srbije zbog "izdajničkih izjava".

Bosanski mediji u četvrtak su nahvalili govor Jovanovića te oštro kritizirali negiranje genocida u Srebrenici od strane Milorada Dodika.

"Dnevni Avaz" tako govor Jovanovića smatra velikim napretkom za Srbiju, ističući kako postoje naznake da bi i Srbija mogla imati osobu poput pokojnog njemačkog kancelara, koji se osobno pokajao zbog svih zločina počinjenih u vrijeme nacizma.

Za razliku od sarajevskih, banjalučki mediji, bliski Dodiku, uoči duela su pozvali na kazneni progon svih onih koji govore protiv Republike Srpske.

Jovanovića za klevetu i uvredu planira tužiti i udruga koja okuplja članove obitelji poginulih i nestalih iz RS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo