Strava u Meksiku / Kandidatkinja za gradonačelnicu oteta i dekapitirana!

Image
Foto: laverdadnoticias.com

Poruka ostavljena pokraj njezina tijela potpisana je s "Los Rojos" što je ime jedne od najvećih kriminalnih grupa u Guerrerou te se prijetilo da će ista sudbina zadesiti svakog političara koji se ne prilagodi

12.3.2015.
7:19
laverdadnoticias.com
VOYO logo

Kandidatkinja za gradonačelnicu u jugozapadnoj meksičkoj državi Guerrero oteta je i dekapitirana, prenose meksički mediji pravosudne izvore.

Državni tužitelji objavili su u srijedu da je tijelo AideNavae (42) pronađeno u Guerreru u kojem su prošle godine oteta i ubijena 43 studenta, što je izazvalo prosvjede protiv nasilja u Meksiku i najveću krizu vlasti predsjednika Enriquea Pene Nieta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 100.000 ljudi umrlo je u Meksiku u nasilju povezanom s narkokartelima tijekom posljednjih osam godina.

Glasnogovornik tužiteljstva kazao je da je Nava, kandidatkinja lijeve Stranke demokratske revolucije, oteta u utorak u gradu Ahuacuotzingu u kojem se natjecala za mjesto gradonačelnice na lipanjskim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot (Youtube)
Image
Foto: Screenshot (Youtube)


Poruka ostavljena pokraj njezina tijela potpisana je s "Los Rojos" što je ime jedne od najvećih kriminalnih grupa u Guerrerou te se prijetilo da će ista sudbina zadesiti svakog političara koji se ne prilagodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin suprug, bivši gradonačelnik Ahuacuotzinga, ubijen je 2014., a njezin sin nestao je prošle godine i nije pronađen.

U Guerreru te u još osam meksičkih država, u lipnju se održavaju izbori za guvernere. Mnogi sumnjaju da će se izbori u Guerreru zbog nasilja i održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo

Još iz rubrike