NOVA AFERA ŠEFA HDZ-a / 'Karamarko je ugrozio nacionalnu sigurnost!'

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Novi list u petak je objavio kako je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, u vrijeme dok je bio ravnatelj Sigurnosno obavještajne agencije, u službu primio Marija Malića premda je ovaj prethodno pao na sigurnosnoj provjeri i poligrafskom ispitivanju.

28.2.2014.
12:03
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Novi list u petak je objavio kako je predsjednik HDZ-a TomislavKaramarko, u vrijeme dok je bio ravnatelj Sigurnosno obavještajne agencije, u službu primio MarijaMalića, brata novinara GordanaMalića, premda je ovaj prethodno pao na sigurnosnoj provjeri i poligrafskom ispitivanju.

Naravno, novu aferu prvog čovjeka najjače oporbene stranke SDP-ovci su dočekali "na volej".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je Karamarko radio kao šef SOA-e je za svaku osudu. Primajući ljude koji nisu prošli sigurnosnu provjeru on je zapravo ugrožavao sigurnost države. Kako takav čovjek misli voditi državu?", upitao se ŠimeLučin.

"Godine 2004. u službi je bilo 700 djelatnika, a u idućim se godinama udvostručio. Zaposlen je niz sinova i kćeri tadašnjih HDZ-ovih dužnosnika koji su isključivo potpisivali pisma preporuke. SOA je jedina institucija u koju se može zaposliti bez javnog natječaja. Osuđujemo ovo kriminalno djelo i tražimo da se protiv Karamarka provede istraga zbog nezakonitog zapošljavanja", izjavio je SDP-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo