poplavljena hrvatska / Karamarko potpisao za referendum protiv monetizacije autocesta

Image
Foto: Twitter: HDZ
Image
Foto: Twitter: HDZ

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko na današnjoj konferenciji za medije ponovio je kako je aktualna vlast nesposobna, te da će 'Hrvatska poplaviti jer je HDZ-ovska, narodnjačka i domoljubna'

14.10.2014.
12:21
Twitter: HDZ
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović odgovarali su na pitanja medija uoči drugog susreta HDZ-ovih župana, gradonačelnika i načelnika, koji je počeo danas u 11 sati.

Karamarko je istaknuo kako su počeli prakticirati sastanke jer su svjesni da su načelnici i gradonačelnici oni koji su u kontaktu s građanima i da se moraju čuti njihovi problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dao Bog da osvojimo i Sisačku županiju i tako ćemo pokazati da je ona prestala biti 'crvena'. Josipović spominje nekakvu crnu. Poplavit će. Imat ćemo 13. župana", isticao je šef HDZ-a.

"Mi napredujemo, rastemo. Suočeni ste s mnoštvom problema, a najveći je problem s centralnom vlasti. Ona je bezglava, obezglavljena. I glavinja. Predsjednik RH se probudio, ima ideja i želja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je naglašavanje kako HDZ neće ukidati županije.

"Mi nećemo ukidati županije, one su povijesno naslijeđe i troše manje od 5 posto troškova državne uprave. Ne pristajemo na prekrajanje u pokrajine, ne dolazi u obzir. Županije ostaju, mi smo za cjelovitu zemlju, a o gradova i općinama se može razgovarati", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je problematičan izostanak investicija i to što se gospodarstvo nije uspjelo pokrenuti u tri godine.

"Prodavali bi ceste, prodavali bi i putovnice na štandovima! Nisu sposobni pokrenuti gospodarstvo. Hrvatska će poplaviti jer je HDZ-ovska, narodnjačka i domoljubna. Ali od domoljublja se ne može živjeti", zaključio je Tomislav Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako nema ništa protiv preferencijalnog glasovanja, ali nije za onakav paket izmijena kojeg predlaže Željka Markić.

Josipovića je optužio da je politički demagog te ga još jednom pozvao da sazove izvanrednu sjednicu Vlade zbog situacije u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolinda Grabar Kitarović je aktualnog predsjednika Republike nazvala 'Milanovićevim čovjekom'.

Karamarko je rekao da je potpisao za referendum o monetizaciji autocesta jer 'to nije način da se krpaju rupe u proračunu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo