RUKOVANJE S OSTOJIĆEM / Kerumova sestra prebrojavala listiće

Image

Nevenka Bečić pojavila se na biračkom mjestu Meje, gdje glasuje i Ranko Ostojić, u ulozi promatrača te je u jednom trenutku počela slagati listiće. Građani su je prijavili GONG-u.

31.5.2009.
12:00
VOYO logo

Iako su iz Državnog izbornog povjerenstva te GONG-a priopćili kako se drugi krug lokalnih izbora na svim biračkim mjestima u Hrvatskoj odvija bez veći izgreda, za nešto drukčiju sliku pobrinula se sestra kandidata za splitskog gradonačelnika Željka Keruma Nevenka Bečić.

Ona se u nedjelju ujutro pojavila na biračkom mjestu Meje u Splitu u ulozi promatrača, ali je, zajedno s ostalim članovima biračkog odbora, počela slagati glasačke listiće. Barem tako tvrde nezadovoljni građani koji su je odmah prijavili GONG-u, a o svemu je obaviješten i GIP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Kerum je poručio da je njegova sestra poslana na Meje u kontrolu jer je upravo na tom biračkom mjestu u prvom krugu bilo nepravilnosti. 

Zanimljivo je i to da je Nevenka Bečić postavljena za promatračicu na biračkom mjestu gdje je glasovao Kerumov protivnik, SDP-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Ranko Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su Ostojić i Kerum u kampanji vodili bespoštedni rat, Neveka Bečić i Ostojić srdačno su se pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo