dva odvojena slučaja / Kod dvojice Splićana pronađena droga vrijedna 40.000 kuna

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma kojom prilikom su pronađene i oduzete 33 PVC vrećice sa sadržajem ukupno 112 grama droge amfetamin speed, te četiri tablete ecstasyja i digitalna vaga.

28.3.2015.
12:04
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Splitska je policija proteklih dana u dvama odvojenim slučajevima uhitila dvojicu muškaraca kod kojih su pronašli drogu vrijednu više od 40 tisuća kuna, izvijestila je u subotu policija.

Prvo su kriminalistički obradili 35-godišnjaka kojega su u četvrtak zatekli s drogom na ulici u Splitu. Kod njega je pronađeno i oduzeto 1.82 grama droge amfetamin speed i 0.6 grama marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma kojom prilikom su pronađene i oduzete 33 PVC vrećice sa sadržajem ukupno 112 grama droge amfetamin speed, te četiri tablete ecstasyja i digitalna vaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promete drogama u petak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Policija je uz taj slučaj dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Obavljenom pretragom njegovog doma na području Splita pronađeno je i oduzeto 27.1 gram kokaina i digitalna vaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom općinskome državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo