ribiči u šoku / Kod Slatine u jezeru pronađena mrtva beba!

Strava kod Slatine. Novorođeni dječak pronađen je mrtav u obližnjem bajeru zamotan tek u krpu. O tragediji svjedoče tek ribiči koji su pronašli tijelo. Misterij smrti dječaka možda skriva ženska torba koja je pronađena u blizini.

5.5.2013.
18:05
VOYO logo

Latinski bajer - mjesto za ribiče. Franjo s kolegama još prije dva dana tu je čistio i sve pripremao za ribičko natjecanje. Osobno sam vidio žutu vrećicu ili krpu neku tamo je plutala no nismo obraćali pozornost.

Tek drugog dana, za vrijeme ribičkog natjecanja, jedan od njih pronašao je tijelo tek rođene muške bebe. Tad je stigla policija, sve su ogradili, tražili tragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi-žabe nisu pretraživali jezero, kažu ribiči, a ženska torba koju je pronašla policija bila je tamo dulje od tri dana.

A je li ta torba povezana s novorođenčetom, i ako jest - je li u njoj bilo išta što može pomoći policiji, istražitelji ne otkrivaju. Govore tek šturo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo je odvezeno na obdukciju u virovitičku bolnicu, obdukcija će se obaviti sutra prijepodne, a kriminalističko istraživanje još traje.

Obdukcija bi trebala otokriti uzrok smrti, a istraga otkriti zašto je beba, koja je tek počela živjeti, skončala u jezeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo