SUMNJA SE NA ŽIVU / Kod Varaždina pronašli boce pune opasnog otpada

Image
Foto: Sanjin Strukic/24sata/ILUSTRACIJA

O čemu se točno radi, odnosno koji je otrov bio u bocama, u nadležnim institucijama zasad šute, ali poručuju kako opasnosti za ljude nema.

30.8.2013.
17:04
Sanjin Strukic/24sata/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Uz državnu cestu na odmorištu Paka u Varaždinskoj županiji, policija je u četvrtak pronašla više boca punih opasnog otpada.

O čemu se točno radi, odnosno koji je otrov bio u bocama, u nadležnim institucijama zasad šute, ali poručuju kako opasnosti za ljude nema. Neki barataju s informacijom kako se radi o izuzetno opasnoj i smrtonosnoj živi, no službene potvrde nema.

"Dojavu o otpadu Inspekcija zaštite okoliša zaprimila je putem DUZS-a, dežurnih operatera Centra 112 Varaždinske županije oko 18,15 sati i na temelju tih informacija Inspekcija zaštite okoliša obavila je očevid i navedeni otpad je, sukladno propisima, privremeno uskladišten na sigurnom mjestu te više ne predstavlja opasnost za okoliš", poručili su iz Ministarstva zaštite okoliša dodavši kako se zasad ne zna koji je točan sadržaj boca, odnosno o kojem se otpadu radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ministarstva su poručili i kako su u tijeku su istražne radnje u kojima sudjeluju različita nadležna tijela iz područja zaštite te pravno-kaznene zaštite okoliša, a kako bi se otkrio zasad još uvijek nepoznati počinitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo