majčinim stopama / Kolindina kći Katarina Kitarović druga na prvenstvu Hrvatske u klizanju

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na prvenstvu se Hrvatske u klizanju u kategoriji mlađih juniorki okitila medaljom za drugo mjesto

31.3.2015.
16:16
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na prvenstvu se Hrvatske u klizanju u kategoriji mlađih juniorki okitila medaljom za drugo mjesto., piše 24 sata. 

Kitarovići su tako još jednom pokazali da su sportski nastrojena obitelj, a predsjednica je i ovaj put, nakon što je u subotu na Maksimiru bodrila 'Vatrene', bila na tribini u Domu sportova, pruživši podršku svojoj kćerki.

Katarina inače živi u Bruxellesu, a u Hrvatsku je stigla samo radi nastupa na prvenstvu Hrvatske. Njen klub po imenom 'Klub Leda' bio je najuspješniji na prvenstvu i osvojio je ukupno 16 medalja.

"Gledala sam klizanje na televiziji i rekla roditeljima da se želim baviti tim sportom. Počela sam u klubu Leda. Svi su mi sportovi jako dragi, ali bih u klizanju željela nastupiti na Olimpijskim igrama", rekla je Katarina 2010. godine nakon što je u konkurenciji kadetkinja također osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo

Još iz rubrike