TRI MJESECA POTRAGE / Konačno uhićen osječki manijak

Image

Policija je pronašla muškarca koji je po ulicama Osijeka presretao i pipkao žene. Svoju je desetu žrtvu pokušao i silovati.

30.12.2008.
10:19
VOYO logo

OSIJEK - Policija je konačno uhvatila seksualnog manijaka koji je puna tri mjeseca presretao i pipkao žene po osječkim ulicama. Osumnjičeni je muškarac dosad napao deset žena, a posljednja žrtva bila je 34-godišnjakinja koju je izudarao po glavi i čak pokušao silovati.

U tom je napadu nasilnik otišao korak dalje budući da je sve svoje prijašnje žrtve presretao na ulici i „samo" pipkao, a kada bi one počele vrištati, odmah bi pobjegao. Iako je o ovim događajima danima brujao cijeli Osijek, policija je nasilniku teškom mukom ušla u trag jer nijedna žena nije mogla dati njegov točan opis. Znalo se samo da je riječ o mladiću od oko 20 godina, kraće kose, sradnje tjelesne građe i urednog izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječka je policija na izvanrednoj konferenciji za novinare objavila je kako je riječ o 21-godišnjem Bjelovarcu, koji je u Osijeku neprijavljeno boravio proteklih godinu dana. Mladić je najprije pozvan na informativni razgovor, a nakon utvrđivanja osnovane sumnje je uhićen. U nazočnosti svog odvjetnika, priznao je počinjenje djela za koja ga se tereti rekavši kako je bila riječ o "nečemu jačeg od njega i što nije mogao kontrolirati.

Nakon kriminalističke obrade, prepraćen je istražnom sucu osječkog Županijskog suda. Ukoliko bude osuđen, prijeti mu kazna do deset godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo