ŠOKANTNO OTKRIĆE / Kopilot nestalog aviona dovodio atraktivne djevojke u kokpit!

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Djevojku i njezinu prijateljicu su po povratku s odmora, na letu za Kuala Lumpur, u kokpit zrakoplova pozvali pilot i kopilot, primijetivši ih kao dvije atraktivne plavuše u redu koji je čekao ukrcavanje na let.

12.3.2014.
9:53
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Mlada Južnoafrikanka JuntiRoos koja je s prijateljicom bila na odmoru na Tajlandu, otkrila je nove detalje iz života kopilota Malasya Airlanesa, čiji je avion misteriozno nestao na jugoistoku Azije.

Djevojku i njezinu prijateljicu su po povratku s odmora i na letu za Kuala Lumpur, u kokpit zrakoplova pozvali pilot i kopilot, primjetivši ih kao dvije atraktivne plavuše u redu koji je čekao ukrcavanje na let.

Stroga pravila zrakoplovnih kompanija zabranjuju putnicima ulazak u pilotsku kabinu, Roos je rekla kako su ona i njezina prijateljica pozvane u kokpit gdje su se fotografirale s pilotima, koji su čak pušili cigarete u pilotskoj kabini.

Sve se to dogodilo još 2011. godine, a Roos je odlučila to podjeliti s javnosti sada, kada je vidjela da je kopilot, 27-godišnji FariqAbdulHamid bio član posade nestalog malezijskog zrakoplova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo