PIJAN I "NABRIJAN" / Korade mlađi opet prenoćio u pritvoru

Image

Sin pokojnog Ivana Korade s društvom je opet remetio javni red i mir. Ovaj put je navodno prijetio konobarici i gostima jednog kafića u Zlataru.

30.1.2009.
10:18
VOYO logo

ZLATAR -  Mario Korade, sin pokojnog zagorskog monstruma Ivana Korade, ponovno je završio u policiji zbog divljanja u pijanom stanju i prijetnji konobarici jednog kafića u Zlataru.

Kako se neslužbeno doznaje, Korade mlađi je bio s dvojicom svojim prijatelja u kafiću, a nakon što ih je konobarica odbila poslužiti, jer su već bili "dobro podmazani", počeli su joj prijetiti i vrijeđati je. Potom je Korade rekao da će porazbijati sve po kafiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon okršaja su izašli i pričekali na parkiralištu dvojicu mladića koje su prethodno vrijeđali u kafiću. Došlo je do naguravanja, a jedan od sačekanih je dobio i udarac u glavu, piše Jutarnji list.

Ubrzo su Korade i prijatelji uhićeni, a u policijskoj postaji im je izmjerena "solidna" količina alkohola u krvi. Mario Korade imao je 1,19 promila, njegov prijatelj 2, 75 promila, dok je treći odbio alkotestiranje, doznaje Jutarnji. Korade se trenutačno nalazi na Prekršajnom sudu u Zlataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo