Odgovorio je / Božinović o izjavi Bernardića da su mogli predvidjeti epidemiju: 'I ako je od njega, previše je'

Image
Foto: RTL

Također, objasnio je i kako ovo nije vrijeme za politiziranje

6.4.2020.
14:26
RTL
VOYO logo

Ministar unutarnjih poslova i šef Nacionalnog stožera civilne zaštite, Davor Božinović, komentirao je izjavu Davora Bernardića, predsjednika SDP-a, da se epidemija koronavirusa mogla predvidjeti još 9. siječnja.

Božinović je na to odgovorio da bi se svoje izjave objasniti sam Bernardić. Također, objasnio je i kako ovo nije vrijeme za politiziranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sugerirao bih vam, bilo bi najbolje da se na njegove izjave očituje sam Bernardić. To bi bio nerješiv problem jer je toliko lapsusa napravio u zadnje vrijeme da je to teško pratiti. Kad je bio prvi slučaj u Hrvatskoj, rekao je da nema razloga za paniku i da se neće pretvoriti u veću epidemiju. Onda je napadao stožer da kasni s primjenom mjera, dovodio je u pitanje te mjere.

Ovo nisu vremena za politiziranje, a mislim da gospodin politizira preko mjere. Svi ovdje dajemo sve i nije bitna stranka i politička opcija. Sve konstruktivno smo spremni razmotriti, ali politiziranje u ovoj situaciji nije dobro došlo. I ako je od njega, previše je", odgovorio je Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte u videu što mu je sve poručio: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo