svaka riječ se bilježi / Capak ne prestaje zbunjivati javnost: Zabilježili smo da je rekao upravo to što kaže da nije...

Neki komentatori su ustvrdili da će Capak tom izjavom ući u povijest

9.11.2020.
22:20
VOYO logo

Glavni hrvatski epidemiolog Krunoslav Capak ne prestaje zbunjivati javnost. Prije nekoliko mjeseci nas je smrtno ozbiljno izjavio kako se virus kovida može prenijeti i tenis lopticom a nekidan je pak ustvrdio da lockdown ne spriječava širenje virusa, premda su sve zemlje koje su suzbile virus imale neku vrstu lockdowna. Neki komentatori su ustvrdili da će Capak tom izjavom ući u povijest. Evo što je on rekao o tome kako vidi sebe u povijesti.   

"Da lockdown nema efekta. Ja to sasvim sigurno nisam rekao. Rekao sam da po meni policijski sat nema efekta nego da može biti štetan. Što se tiče lockdowna, nadam se da ću ući u povijest kao osoba koja je u suradnji sa stožerom uvela lockdown u proljeće i riješila  proljetni dio epidemije", kazao je Capak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sad, u nas je kratko pamćenje, ali ne baš toliko kratko. Kad si stalno pred kamerama kao g. Capak svaka riječ se bilježi pa smo tako zabilježili da je rekao upravo to što kaže da nije. Prošli tjedan nakon sastanka o epidemiološkim mjerama za Vukovarsku kolonu, upitan je o lockdownu i policijskom satu, pa je rekao da takve mjere nisu efikasne.

"Policijski sat i na gotovo kompletne lockdowne pojedinih segmenata vidite da njima brojke i dalje rastu iako je prošlo već više od tjedan dana od uvođenja policijskog sata i lockdowna. Dakle, rekao bih da te mjere nisu efikasne, mislim da su naše mjere dobre", govorio je Capak prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo