'donijet ćemo odluku' / Capak o školama i fakultetima: 'Napravit ćemo procjenu rizika, ali nastava online ide dobro...'

'Više puta smo govorili o tome da je moguće popustiti u nekim mjerama'

21.4.2020.
14:40
VOYO logo

U Hrvatskoj je od jučer potvrđeno 27 novih bolesnika zaraženih koronavirusom, ukupno ih je 1908, a umrla je jedna ženska osoba u KB-u Dubrava, izvijestio je u utorak Nacionalni stožer civilne zaštite.

"U proteklom 24-satnom razdoblju imamo 27 novih dijagnosticiranih bolesnika s Covidom-19, što daje ukupan broj od 1908 bolesnika”, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš na redovitoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od jučer je preminula jedna bolesnica u KB-u Dubrava, 1932. godište, sa značajnim kroničnim bolestima, dodao je. Sveukupno je preminulo 48 osoba.

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak prokomentirao i je situaciju u školama i na fakultetima na kojima je u tijeku online nastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više puta smo govorili o tome da je moguće popustiti u nekim mjerama. Sve daljnje odluke koje će donositi i Vlada ovise o epidemiološkoj situaciji. Napravit ćemo procjenu rizika i reći što svaka pojedina situacija znači za broj oboljelih. Onda će Vlada donijeti odluku. Ono što ja znam, što sam čuo, pročitao, a i sam predajem na fakultetu, nastava online ide dobro i nema razloga da se godina ne završi tako", kazao je Capak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo