Epidemija u Hrvatskoj / Croatia Airlines prekida brojne letove! Evo koje promjene u rasporedu slijede zbog koronavirusa

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Putnici s otkazanih letova imaju mogućnost nastaviti putovanje preko Zagreba, ali mogu i promijeniti datum ili dobiti povrat novca

13.3.2020.
17:11
Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

Zrakoplovna kompanija Croatia Airlines objavila je kako od petka prekida planirane letove iz svojih međunarodnih odredišta prema Splitu, Dubrovniku i Rijeci.

"Konkretno, prekidaju se međunarodni letovi Split - Frankfurt – Split, Split - München – Split, Dubrovnik – Frankfurt - Dubrovnik i Rijeka – München - Rijeka, a putnici s navedenih letova do svojih krajnjih odredišta bit će prevezeni preko Zagreba, čime će se hrvatskim javnozdravstvenim vlastima istodobno i olakšati zdravstveni nadzor nad putnicima u zračnom prometu", stoji u priopćenju kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnici s otkazanih letova imaju mogućnost nastaviti putovanje preko Zagreba, ali i pravo na promjenu datuma leta ili povrat novca u slučaju da u cijelosti odustaju od putovanja.  

"Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa u Hrvatskoj čije se negativne posljedice izravno osjećaju u smanjenoj potražnji za letovima i odustajanju putnika od putovanja, u kompaniji se trenutno razrađuje scenarij vezan za izmjene u sezonskom letenju, čiji je početak bio planiran uoči Uskrsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj scenarij uključuje i promjenu u planiranom početku letenja na dvije nove ovogodišnje sezonske linije Zagreb – Sofija i Zagreb – Podgorica", stoji u priopćenju. 

Sve informacije o redu letenja možete vidjeti na www.croatiaairlines.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Putnike ljubazno molimo da se za sve informacije obrate u Kontakt centar Croatia Airlinesa na telefone 6676 555, 072 - 500 505 ili na posebni broj 0800 -7777, koji je dodatno uspostavljen za ovu kriznu situaciju. Radno je vrijeme Kontakt centra svakoga dana u tjednu od 8 do 20 sati. Također, prodajno osoblje Croatia Airlinesa dostupno je i na e-mail contact@croatiaairlines.hr", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo