kriminalističko istraživanje / I to bez maske: Muškarac zaražen koronavirusom umjesto u samoizolaciju otišao u kafić

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije toga je bio u kontaktu s više zaposlenika jedne zdravstvene ustanove

2.11.2020.
13:01
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac zaražen koronavirusom u subotu je zatečen u ugostiteljskom objektu u Varaždinu, gdje je bio s tri osobe, a prije toga s nekoliko zaposlenika jedne zdravstvene ustanove, izvijestili su u ponedjeljak iz varaždinske Policijske uprave.

Policijski službenici varaždinske Policijske postaje primili su u subotu oko 10,30 sati dojavu da 47-godišnjak pozitivan na koronavirus krši mjere samoizolacije i liječenja u kući. Postupajući po dojavi, policijski su ga službenici oko 11 sati zatekli u ugostiteljskom objektu u Varaždinu, nakon čega je sanitetskim prijevozom Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen na adresu boravišta, navodi se u policijskom izvješću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je da je muškarac, bez korištenja zaštitne maske, u ugostiteljskom objektu bio s tri osobe, a prije toga s više zaposlenika jedne zdravstvene ustanove.

O tome je obaviještena Epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije kako bi poduzela odgovarajuće mjere za koje je mjerodavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije ističu kako će policijski službenici, u konzultacijama s Općinskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, nad 47-godišnjakom, nakon što mu istekne mjera samoizolacije, provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zaraznih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo