Odluka splitskog Stožera / Korisnici Doma u Splitu za Uskrs će biti preseljeni u hotel Zagreb: Oni teže pokretni ostat će tamo

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Medicinsko osoblje koje je zaraženo ili se nalazi u samoizolaciji, zamijenit će 7 medicinskih sestara Županijskog Doma zdravlja

11.4.2020.
19:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splitski stožer priopćio je kako su donijeli odluku o tome da teže pokretni korisnici Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ostanu u svojim sobama, dok će ostali biti izmiješteni u samoizolaciju u hotelu Zagreb na Duilovu.

Medicinsko osoblje koje je zaraženo ili se nalazi u samoizolaciji, zamijenit će 7 medicinskih sestara Županijskog Doma zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na popodnevnoj sjednici Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donesena je odluka o samoizolaciji svakog od korisnika Doma za starije i nemoćne Split u Vukovarskoj ulici. U skladu s tim, odlučeno je da 86 korisnika Doma teže pokretnih ostane po jedan u sobi u Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj dok će ostali korisnici biti izmješteni u samoizolaciji sab, svatko u svojoj sobi, u hotelu Zagreb na Duilovu. Iz preventivnih razloga svaki od korisnika biti će pojedinačno testiran i ostaje u samoizolaciji. 

S obzirom na osoblje koje je pozitivno na koronavirus ili se nalazi u samoizolaciji dio njih će se zamijeniti sa 7 medicinskih sestara Županijskog Doma zdravlja te u dogovoru s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sa 8 njegovateljica i više medicinskih sestara. Izmještanje korisnika biti će obavljeno tijekom sutrašnjeg dana", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo