OSVOJILI SU CIJELI SVIJET / Korona ih je na ljubav navela: Priča o fotografu, djevojci, dronu i budućnosti

Image
Foto: Jeremy Cohen / Twitter

Romantici ni socijalna distanca ne odmaže. Neki bi rekli – upravo ona i jest čaroban sastojak

30.3.2020.
20:59
Jeremy Cohen / Twitter
VOYO logo

U Brooklynu se ovih dana odvija jedna pomalo neuobičajena ljubavna priča.

VEZANE VIJESTI

Njujorški fotograf, 28-godišnji Jeremy Cohen, koji je već nekoliko dana u karanteni, primijetio je sa svog balkona djevojku u susjednoj zgradi kako pleše. Baš mu je zapela za oko i poželio joj je skrenuti pažnju na sebe. Mahnuo joj je i ona je mahnula i njemu, ali nije to bilo to i nije bilo dovoljno, osim za početak.

Međutim, neobična vremena zahtjevaju neobične poteze pa se dosjetio drona i njime djevojci poslao svoj broj kako bi mu se javila. Prošlo je pola sata pa sat i tada je stigla poruka od 23-godišnje Tori Cignarella.

Uslijedio je poziv na spoj, sve po pravilima socijalne distance. On na svojem balkonu, ona na krovu susjedne zgrade, sve uz videopoziv. Na Twitteru i TIkToku njihov je romatični susret pogledalo već više od 30 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju ‘vezu’ održavaju dopisivanjem, no otišli su i korak dalje, naime, njihov sljedeći susret odvio se još neobičnije – on i ona izašli su u šetnju - Jeremy je u velikom prozirnom balonu hodao ulicama dok je Tori hodala izvan balona noseći zaštitne rukavice. Privukli su i pažnju policije, ali samo zato da bi se mogli slikati s njima jer su ih dan ranije vidjeli u vijestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Ne mogu ni sam vjerovati da je ova priča stvarna’’, kazao je Jeremy dodavši: ‘’Mnogo ljudi nam je poslalo poruke podrške i reklo da se nadaju da ćemo biti zajedno. Teško je reći što će biti od našeg odnosa, no iznimno mi je drago da sam pokušao’’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo