borio se s koronom / Milinović zdrav nakon 17 dana bolničkog liječenja: 'Dođite i pogledajte neizvjesnost u očima onih koji se bore za život'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Dođite u bilo koju bolnicu, pa tako i u gospićku, pa pogledajte kako izgleda borba za udah plina, kisika koji život znači', kaže Milinović

11.11.2020.
12:54
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Ličko-senjski župan Darko Milinović izvijestio je u srijedu da je nakon 17-dnevnog liječenja napustio gospićku bolnicu, pa će se nakon još nekoliko dana kućne njege vratiti redovnim aktivnostima.

"Želim se zahvaliti svim djelatnicima covid odjela u gospićkoj bolnici, od pomoćnog osoblja, tehničara i sestara do liječnika. Svi oni u ovim trenucima vode brigu o dvadesetak pozitivnih pacijenata dnevno. Koristim ovu situaciju da još jednom upozorim na svu ozbiljnost i izazove koje pred nas stavlja pandemija", poručuje Milinović u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz tog razloga, kaže, ne može razumjeti neodgovorne pojedince, poput onih koji su nedavno prosvjedovali u Zagrebu protiv mjera za suzbijanje epidemije koje znače život, kao i one koji govore o ugroženosti ljudskih prava.

"Dođite u bilo koju bolnicu, pa tako i u gospićku, pa pogledajte kako izgleda borba za udah plina, kisika koji život znači. Dođite i pogledajte neizvjesnost u očima onih koji se bore za život hoće li saturacija kisikom pasti ispod 90 posto. Vi neodgovorni pojedinci bilo bi dobro da poslušate drhtavi glas pun čežnje i nade kada pitaju za svoje najmilije (sina, kćer, oca, majku, baku, djeda, prijatelja….) jesu li bolje, hoće li izboriti bitku za 'svoj kisik' koji im život znači", kaže Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo