nepromišljen potez / Nevjerojatno! Oboljeli od Covida došao na požeški sud, čeka ga kriminalističko istraživanje

Image
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavić/PIXSELL

36-godišnjak je pristupio u zgradu suda iako mu je zbog pozitivnog testa na Covid-19 izrečena sigurnosna mjera liječenja u kući, od 27. siječnja do 6. veljače 2021.

2.2.2021.
9:18
Ilustracija/Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Oboljeli od covida-19 došao je u ponedjeljak u zgradu općinskog suda u Požegi, izvijestila je u utorak policija i najavila da 36-godišnjaka čeka kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

U jutarnjim satima 36-godišnjak je pristupio u zgradu suda iako mu je zbog pozitivnog testa na covid-19 izrečena sigurnosna mjera liječenja u kući,  od 27. siječnja do 6. veljače 2021. Time nije  postupio po propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima, stoji u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavila je da, nakon što istekne izrečena mjere liječenja, slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti iz članka 180. Kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo