Od ponedjeljka će biti ovako / Nove mjere znače maske, još ograničenja, ali ugostitelje ne diraju. Samo jedna škola u RH ne kreće s radom u ponedjeljak

Image
Foto: RTL

Ograničava se i broj posjetitelja na sportskim natjecanjima. Za ugostitelje nema skraćivanja radnog vremena, samo 'pojačanih kontrola'

7.1.2022.
18:36
RTL
VOYO logo

Od ponedjeljka stižu nove mjere, ograničavaju se javna okupljanja, ali ne i rad ugostiteljskih objekata. Maske su obvezne, bez obzira na potvrde, u muzejima, kinima, kazalištima i na vjerskim okupljanjima. Poslodavci bi trebali organizirati rad od kuće kad god je to moguće.

Kad je riječ o najvećoj promjeni, okupljanjima, ona na otvorenom zabranjuju se za više od 50 osoba, a ne kao do sada sto. Okupljanja s covid-potvrdama na otvorenom će se ograničiti na 200 ljudi, a u zatvorenom na 25, a ne 50 kao dosad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ograničava se i broj posjetitelja na sportskim natjecanjima. Za ugostitelje nema skraćivanja radnog vremena, ali ima većih kontrola. Nastava u ponedjeljak počinje normalno u klupama, osim u jednoj, u osnovnoj školi u Šestanovcu.

Cijeli prilog skupa s izjavama Davora Božinovića i Radovana Fuchsa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo