nada se oporavku / Potresna ispovijest! Gordan je oslijepio zbog teškog oblika korone: 'Sad ne vidim ništa. Baš ništa...'

Image
Foto: Thinkstock

'Prije korone nisam imao nikakve bolesti, nikakve lijekove nisam uzimao, ništa', ispričao je

8.12.2021.
12:45
Thinkstock
VOYO logo

Gordan Bojić (53) iz Beograda ostao je bez vida, prvo na lijevom, a onda i na desnom oku, dok je, zaražen korona virusom, ležao u covid bolnici u Batajnici.

"Na svoj 53. rođendan primljen sam u covid bolnicu u Batajnici s teškom, obostranom upalom pluća. Moja je greška što se ranije nisam javio liječniku. Najprije, kad se zarazite, osjetite da nešto nije u redu. Prvo je krenula temperatura, ali nisam kašljao. Po nalazima krvi se mislilo da je bakterijska upala", ispričao je Bojić za Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se da ima teži oblik korone i u covid bolnici je proveo 26 dana. Međutim, nakon 10 dana boravka ondje, dobio je infekciju očiju.

Na Klinici za očne bolesti u sklopu Kliničkog centra Srbije liječnici su na pregledu ustanovili da su njegove oči zdrave, te da je problem u određenom živcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je posljedica korone, i sad ne vidim ništa, baš ništa. Velika je mogućnost da se vid vrati, čitao sam da se mnogim ljudima vratio. Pored toga, nemam uopće osjet mirisa, a osjet okusa mi je i dalje jako slab. Inače sam dobro, ali jedino to... Dođu tako neki trenuci kad mi bude teško, ali vjerujem da će se sve to vratiti", optimističan je Bojić i dodaje:

"Prije korone nisam imao nikakve bolesti, nikakve lijekove nisam uzimao, ništa. A sada sam primijetio da je dovoljno da pojedem jednu kiflu, pa da mi šećer ode u nebesa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo