20 ležajeva / Priprema za jesen u doba pandemije: Vojska ispred zadarske bolnice postavila šatore

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Pripadnici Zapovjedništva za potporu postavili su u petak ispred Opće bolnice Zadar dva šatora Alaska

11.9.2020.
20:40
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Pripadnici Zapovjedništva za potporu postavili su u petak ispred Opće bolnice Zadar dva šatora Alaska s pripadajućim termogenima i agregatima te dvadeset ležaja za potrebe zdravstvenoga zbrinjavanja oboljelih pruživši pomoć lokalnoj zajednici i institucijama civilnoga društva. Šatori su postavljeni za primanje oboljelih od koronavirusa.

Sukladno Odluci ministra obrane Republike Hrvatske  i zapovijedi načelnika Glavnoga stožera Oružanih snaga RH, a na temelju zahtjeva Kliničkoga bolničkog centra Split, u postavljanju šatora bilo je angažirano 12 pripadnika Bojne za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu s terenskom vojnom opremom (jedan šleper, kamion, viličar i kombi), priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojna za opću logističku potporu postrojba je Zapovjedništva za potporu koja provodi logističku potporu u terenskim uvjetima kroz provođenje ključnih funkcija, aktivnosti i zadaća potrebnih za održivost elemenata snaga Hrvatske vojske u provedbi operacija. Navedena, kao i druga oprema kojom je Bojna opremljena, koristi se za različite zadaće iz okvira misije pomoći civilnim institucijama u zemlji, pomoć namjenskim službama u zaštiti i spašavanju ljudi i dobara te pomoć civilnim institucijama provedbom ostalih nevojnih zadaća

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo