Nema šale / Shopping iz noćne more: Na izlasku iz trgovine zaustavila ih policija i tražila koronatest, dobili paprenu kaznu

Image
Foto: Shutterstock

Ako vas ulove s testom koji je pozitivan, platit ćete i dodatnu kaznu zbog ugrožavanja zdravlja građana

30.9.2020.
8:28
Shutterstock
VOYO logo

Hrvati koji misle otići u shopping u Italiju, a bez testa na koronavirus, mogli bi još jednom razmisliti. Riskiraju se paprene kazne

Tako je jednu dobio i putnik na izlasku iz Montedora gdje su ga dočekali Carbineri. Inače, kazna je 400 eura po osobi, a ako je test pozitivan, plaća se i dodatna kazna zbog ugrožavanja zdravlja građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na izlasku iz Montedora, nakon obavljene kupovine, vraćali smo se prema autu s vrećicama u rukama. Zaustavili su nas carabinieri. Tražili su dokumente, otpratili nas do automobila, te na kraju tražili test za Covid-19. Nismo ga imali i platili smo nekoliko stotina eura kazne”, rekao je anonimni sugovornik za Glas Istre.

Granični prijelaz Hrvatske i Slovenije se od ponedjeljka može prijeći bez problema. Nakon prelaska u Italiju, međutim, slijede problemi jer ako se zaustavite, primjerice, u Montedorou u Italiji, shopping centru u Muggi, pa vas na izlasku ili ulasku, zaustavi policija i evidentira, te traži koronatest ne stariji od 72 sata, ako ga nemate, slijedi kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo