nevjerojatno / U Istri se pojavila krivotvorena odluka Županijskog stožera: 'Policija je obaviještena...'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Po toj odluci je stožer donio "odluku o ograničavanju društvenih okupljanja".

13.10.2020.
18:16
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik Stožera Civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac opovrgnuo je u utorak informaciju koja se tijekom dana pojavila u javnom prostoru na području te županije, a po kojoj je taj stožer donio "odluku o ograničavanju društvenih okupljanja".

"Stožer Civilne zaštite Istarske županije ovih dana nije donosio odluku te vrste. Ta odluka, koja nosi datum 13. listopada 2020., je bez vidljivog potpisa te je krivotvorena i lažna", stoji u priopćenju za javnost koje je potpisao Dino Kozlevac. O tome je, dodaje se, obaviještena istarska Policijska uprava radi daljnjeg postupanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Istarske županije su poručili da će, na temelju odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite od danas i jučer, Stožer Civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim stožerima odluku o postupanju u županiji objaviti prekosutra, 15. listopada. Odluka će biti donesena u skladu s prosudbom Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji radi održavanja povoljnog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo