nove mjere zaštite / Vinogradska bolnica zbog koronavirusa ograničila broj ulazaka: Hitni prijem obavljaju u vojnom šatoru

Image
Foto: RTL

Nema dolazaka u bolnicu kao prije, osim ako nije nesreća ili nešto slično

13.3.2020.
10:18
RTL
VOYO logo

Vinogradska bolnica u Zagrebu se zbog koronavirusa odlučila na nešto drugačiji način rada. Naime, kako doznajemo, nema dolazaka u bolnicu kao prije, osim ako nije nesreća ili nešto slično.

Na ulazu u bolnicu stavljena je i obavijest da je ulaz u bolnicu ograničen zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, zaštitari su na svakom koraku, a na ulazu u svaki odjel dežura sestra, pa svakoga pita gdje idete i zašto...

Kako doznajemo, zanimljivo je da se prijem hitne obavlja u šatoru ispred bolnice kojeg su iz Vinogradske bolnice zatražili i dobili od - vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvoj događaja oko koronavirusa pratite OVDJE.

HZZO poziva osiguranike da privremeno odgode dolazak

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) pozvao je osigurane osobe, naročito one starije dobi, da privremeno odgode svoj dolazak u službene prostorije HZZO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo osigurane osobe, kojima je neophodan dolazak u HZZO radi reguliranja određenih prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja, da se obrate telefonski u regionalne urede, područne službe i ispostave HZZO-a prema mjestu prebivališta ili na mail ppp@hzzo.hr, gdje će dobiti upute na koji način da dostave potrebnu dokumentaciju, kao i odgovore na sva pitanja, priopćio je HZZO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo