U RAZGOVORU ZA RTL / Zašto je u Lici toliko malo zaraženih koronavirusom? Bivši ministar Darko Milinović otkrio tajnu

Ličani su naviknuti da često moraju sami sebi pomoći

1.4.2020.
19:26
VOYO logo

Poodmakloj fazi pandemije koronavirusa Lika još dobro odolijeva. Uz jučer dvoje novooboljelih u Novalji, u Ličko-senjskoj županiji je ukupno troje oboljelih, a u razgovoru za RTL Danas župan Darko Milinović, bivši ministar zdravstva, otkrio je tajnu zašto u njegovoj županiji ima tako malo zaraženih.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’U Lici je nešto slabija naseljenost, a i pravodobno smo poduzeli brojne epidemiološke mjere. Bilo je bitno spriječiti paniku i na vrijeme početi s mjerama’’, istaknuo je Milinović u razgovoru s RTL-ovom reporterkom Nikolinom Radić.

‘’Uveli smo posebne mjere – primjer je dom za starije i tu moram zahvaliti onima u Gospiću, Udbini i Otočcu, da osoblje radi sedam plus sedam. Jedan tjedan jedni rade pa su slobodni, a drugi tjedan rade drugi pa su slobodni. To štiti 400 štićenika’’, naveo je Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je čestitao i zahvalio svim volonerima i svima koji su pokazali solidarnost kako u ratu, tako i danas te je istaknuo da se građani izričito pridržavaju mjera samoizolacije. I na tome im je posebno zahvalio i potaknuo ih da ustraju u tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo