U LAŽI SU KRATKE NOGE / Krnjak ide u pritvor

Image

Suđenje Branimiru Glavašu opet je odgođeno zbog nedolaska drugooptuženog Ivice Krnjaka. Sudac je nazvao bolnicu, u kojoj se Krnjak navodno liječi, a kada ga tamo nije našao, zatražio je da mu se odredi pritvor.

20.4.2009.
11:15
VOYO logo

ZAGREB - Suđenje Branimiru Glavašu i ostalim optuženicima za ratni zločin nad srpskim civilima u Osijeku u ponedjeljak je još jednom odgođeno zbog nedolaska drugooptuženog Ivice Krnjaka, pa je sudsko vijeće za njega zatražilo pritvor.

Krnjakov odvjetnik Domagoj Rešetar svog je branjenika pokušao opravdati liječničkom dokumentacijom prema kojoj je hospitaliziran u osječkoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sudac Željko Horvatović je prije rasprave telefonom nazvao bolnicu u kojoj su mu rekli da Krnjak nije tamo. Zbog toga je od izvanraspravnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda zatražio da Krnjaku odredi pritvor, što je ono i učinilo.

Sudac Horvatović trebao bi u Osijek, gdje se Krnjak nalazi, poslati tzv. dovedbeni nalog, nakon čega će ga policija uhititi i prebaciti u pritvor u zagrebačkom Remetincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je Krnjakovo zdravstveno stanje neophodno utvrditi na dan svake rasprave to je moguće jedino u pritvoru", pojasnio je Horvatović.

Završnu riječ danas je na suđenju trebala imati Glavaševa obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo