SUĐENJE GLAVAŠU I OSTALIMA / Krnjak se opet nije pojavio i za to nema ispričnicu

Image

Drugooptuženi Ivica Krnjak nije se pojavio na sudu jer je po njega sinoć došla Hitna pomoć, tvrdi njegov odvjetnik. No, suda kaže da će tražiti provjeru njegova zrdavstvenog stanja.

17.11.2008.
10:32
VOYO logo

ZAGREB - Novi svjedoci na suđenju Branimiru Glavašu i ostalim optuženicima za zločin nad srpskim civilima u Osijeku 1991. bit će ispitani vanraspravno, bez prisustva javnosti, jer u sudnicu ponovno nije došao drugooptužerni Ivica Krnjak.

Po riječima njegova odvjetnika, do Krnjaka je sinoć oko 22 sata došla Hitna pomoć, odredila mu mirovanje i terapiju iako za to nemaju nikakvu potvrdu ili liječničku dokumentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Željko Horvatović stoga je najavio da će tražiti procjenu Krnjakovog zdravstvenog stanja. Pokaže li se da je neopravdano izostao tražit će da ga privede policija ili mu čak odrediti pritvor.

Krnjak je nedavno operirao srce zbog čega je suđenje i ranije odgađano, a 13. listopada, kada je cijeli slučaj nakon višemjesečne stanke trebao krenuti ispočetka, Krnjak je umjesto na sud otišao na rehabilitaciju u Opatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, obrana i optužba složili su se da se unatoč Krnjakovu nedolasku nastavi s ispitivanjem svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo