kome generali daju potporu? / Krstičević: Nema podjele, zajedno smo kao '91. i želimo bolju Hrvatsku

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Želimo samo bolju i kvalitetniju Hrvatsku, bolju i sretniju budućnost za našu djecu', poručio je Krstičević u izjavi novinarima na obilježavanju 24. obljetnice osnutka 1. gardijske brigade "Tigrova" u zagrebačkoj vojarni Croatia.

5.11.2014.
14:04
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji zapovjednik 4. gardijske brigade, umirovljeni general Damir Krstičević komentirajući u srijedu činjenicu da jedni generali daju potporu predsjedničkoj kandidatkinji Grabar Kitarović, a drugi kandidatu Milanu Kujundžiću rekao je da nema podjele (među generalima) te da su zajedno kao i 91. godine.

"Želimo samo bolju i kvalitetniju Hrvatsku, bolju i sretniju budućnost za našu djecu", poručio je Krstičević u izjavi novinarima na obilježavanju 24. obljetnice osnutka 1. gardijske brigade "Tigrova" u zagrebačkoj vojarni Croatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kako komentira činjenicu da generalski zbor ne podupire HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, Krstičević je odgovorio da daju potporu i njoj, a i on osobno.

"Idemo se natjecati s programima i da hrvatski ljudi izaberu najbolje. Vidimo da imamo ogromnih problema i idemo svi skupa zajedno izgraditi bolju i kvalitetniju Hrvatsku i to je cijela priča. U toj priči nemojmo se dijeliti i isključivati, nego idemo iskoristiti sve potencijale koje Hrvatska ima. U braniteljskoj populaciji je ogroman potencijal i snaga i mogu biti pokretačka snaga u tranziciji i ovim svim problemima koje danas imamo", naglasio je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U povodu 24. obljetnice osnutka 1. gardijske brigade "Tigrova" Krstičević im je čestitao i zahvalio u ime svih hrvatskih branitelja i pripadnika 4. gardijske brigade na svemu što su učinili u obrani i kasnijem oslobađanju Hrvatske, rekavši kako je danas za njega poseban dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo