Sami sazna gorku istinu / Kuzey na rubu smrti, doktori se bore za njegov život

Image
Foto: RTL

U novim nastavcima serije 'Nebo i zemlja' Kuzey namjerno preda boksačku borbu kako bi došao do novih saznanja o Ferhatu, te zbog teških unutarnjih krvarenja ubrzo dospijeva u bolnicu. Doktori se svim silama bore spasiti mu život.

31.3.2013.
11:22
RTL
VOYO logo

Guney zamoli majku da preda Kuzeyu novac koji je godinama štedio jer, osim što ima grižnju svijesti, želi da se njegov mlađi brat napokon zaposli i započne živjeti normalnim životom.

Međutim, Kuzey ima dugačije planove i odlazi opet boksati, a kako bi uistinu došao do novih informacija o Ferhatu, Kuzey će ovu borbu prepustiti protivniku i dopustiti mu da ga batinama dovede do samog ruba smrti! Njegove će ozlijede iznenaditi doktore koji će se satima boriti da mu spase život, ali i zabrinuti bližnje koji će se moliti za njegovo ozdravljenje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Džemre je sretna što je izabrana za novo zaštitno lice reklamne kampanje Barišove tvrtke, Gulfem hrabri kćer i moli je da prestane misliti na Guneya, Banu se poigrava s Džanom, a Sami sazna gorku istinu i odluči se osvetiti čovjeku koji je njegovom sinu Kuzeyu nanio neizbrisivu bol koju će još godinama trpjeti!

Hoće li doktori spasiti Kuzeya? I kakvu je to istinu doznao Sami? Odgovore na ova i mnoga druga nepostavljena pitanja doznajte u dvostrukoj epizodi serije Nebo i zemlja ove nedjelje 31. ožujka u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo