'žrtve' povjerovale priči / Lažnim koktelom za maligne bolesti prevarant zaradio 230 tisuća kuna

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Dvije 51-godišnjakinje i jedan 67-godišnji bolesnik povjerovali su priči da prevarant ima vlastiti laboratorij za izradu lijekova i da raspolaže novom tehnologijom liječenja malignih bolesti na principu 'Nano titan vode'

2.4.2015.
15:34
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija prijavila je 68-godišnjeg prevaranta nakon što je 'izvukao' gotovo 230 tisuća kuna od troje bolesnika prodajući im 'koktel' za koji je tvrdio da će im pomoći u liječenju malignih bolesti.

Dvije 51-godišnjakinje i jedan 67-godišnji bolesnik povjerovali su priči da prevarant ima vlastiti laboratorij za izradu lijekova i da raspolaže novom tehnologijom liječenja malignih bolesti na principu "Nano titan vode", kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od srpnja 2012. do travnja 2013. od jedne 51-godišnjakinje za više boca koktela izvukao je 6800 eura, od druge 11000 eura, a od 67-godišnjaka čak 12450 eura, iako je, prema policijskim tvrdnjama, znao da tekućina koju im prodaje nema utjecaj na njihovu bolest.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 68-godišnjak je prijavljen za tri kaznena djela prijevare te je predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo