Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'indoktrinirani komunizmom'

Lažnu znanstvenicu isprovocirali studenti!

Kontroverzna komunikologinja i pseudoznanstvenica, Judith Reisman, gostovala je danas na Fakultetu političkih znanosti, gdje nije naišla na odobravanje svojih stajališta. Naime, studenti su je zasuli pitanjima, na koje predavačica nije htjela odgovarati, a nakon toga ih je počela i vrijeđati. Morao se umiješati i dekan.

S.K./ 29.1.2013. u 13:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kontroverzna komunikologinja i pseudoznanstvenica, Judith Reisman, najpoznatija po svojim homofobnim, seksističkim, ali i antisemitskim stavovima, ovaj tjedan boravi u Hrvatskoj. Svoje gostovanje započela je predavanjem na Fakultetu političkih znanosti, gdje ju je dočekala puna dvorana znatiželjnih, ali i dobro informiranih studenata, kao i profesora.

Nakon njenog 40-minutnog izlaganja, studenti su je zasuli pitanjima.

Nakon što je Reisman preskočila pitanje kako je moguće da se istovremeno bori za oštrije kazne pedofilima, a došla je u Hrvatsku na poziv klera koji štiti pedofile u svojim redovima, na komentar jedne studentice da svakodnevno gleda pornografiju, ali viđeno ne primjenjuje doma te joj ne pada na pamet nasilno se ponašati u seksu, komunikologinja joj je odgovorila da je 'indoktrinirana komunizmom'.

"Kazala joj je da ako nema pitanje za nju, neka šuti", prepričala je jedna studentica te dodala kako se Reisman bahato i ponižavajuće odnosila prema svim prisutnima tijekom svog predavanja.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

(FOTO: PIXSELL)

Nakon toga je ustao dekan Fakulteta političkih znanosti, Nenad Zakošek te upozorio predavačicu da je ona gošća te da je i došla na predavanje kako bi odgovarala na upite. Također joj je rekao da prestane ponižavati studente

Pojasnio joj je kako je ova generacija odrasla u slobodnoj i nezavisnoj Hrvatskoj, te da nisu ni imali prilike biti 'indoktrinirani komunizmom'.

"Ova generacija je rođena 90-ih godina i ako je bila nečim indoktrinirana, to je onda Crkvom", zaključio je Zakošek, prepričali su nam studenti.

Zanimljiv detalj je također bio i to što su danas na ulaz FPZG-a bila postavljena dva policajca.

S.K./ 29.1.2013. u 13:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SUBOTU PRVI ISPIT

Kamo s kutijom od pizze, a kamo s tetrapakom? Direktova mala škola razdvajanja otpada

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba