TUŽIO FARMACEUTSKU TVRTKU / Lijek protiv Parkinsona pretvorio ga u gay ovisnika

Image
Foto: france24.com

Didier Jambart je na klađenje potrošio 82.000 eura, a kako bi putem interneta privukao seksualne partnere, prodavao je i dječje igračke. Na jednom spoju su ga silovali, a pokušao se ubiti čak osam puta.

29.11.2012.
19:52
france24.com
VOYO logo

Didier Jambart dobio je 200.000 eura odštete zato što ga je lijek protiv Parkinsonove bolesti pretvorio u homoseksualca ovisnog o seksu i kockanju.

Jambart je tužio farmaceutsku tvrtku GlaxoSmithKline zbog toga što je u dvije godine, koliko je uzimao lijek Requip, u potpunosti promijenio svoje ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila sedmogodišnja borba ograničenim sredstvima za priznavanje da nam je GSK lagao i uništio nam živote. Sretan sam zbog moje žene i djece, sad napokon mogu mirno spavati i uživati u životu", izjavio je Jambart, koji je nekad bio ugledni bankarski menadžer.

Prije sedam godina, kad je počeo uzimati Requip, život mu se potpuno promijenio. Na klađenje je potrošio 82.000 eura, a kako bi putem interneta privukao seksualne partnere, prodavao je i dječje igračke. Na jednom spoju su ga silovali, a pokušao se ubiti čak osam puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno se počeo normalno ponašati 2005. godine, kad je prestao uzimati lijek. GSK je tek godinu dana kasnije obavijestio javnost o mogućim nuspojavama lijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo