TEMPERATURE I DO+35 / Ljeto nam se vraća, pred nama je vrući vikend!

Image

Vikend će početi pretežno sunčanim i vrlo toplim, popodne u mnogim dijelovima zemlje i vrućim vremenom, a na vedrom nebu tek će se rijetko pojaviti i poneki oblačak.

27.7.2012.
11:57
VOYO logo

Narednih dana će i na kopnu ponovno zasjati sunce, no savršeno sunčane dane kvarit će pokoji mjestimični pljusak.

Za vikend će temperature na kopnu biti jednake onima na moru i ponovno će prelaziti 30 Celzijevih stupnjeva.

Vikend će početi pretežno sunčanim i vrlo toplim, popodne u mnogim dijelovima zemlje i vrućim vremenom, a na vedrom nebu tek će se rijetko pojaviti i poneki oblačak, piše meteo.info.

U unutrašnjosti će puhati slab, u gorju povremeno i umjeren, jugozapadni i južni vjetar, dok će duž obale biti uglavnom slabog jugozapadnjaka, na jugu Dalmacije te na otvorenom moru srednjeg Jadrana umjerenog sjeverozapadnjaka.

Jutarnje temperature na kopnu će se kretati od 17 do 22 stupnjeva, na moru od 22 do 26, dok će dnevni maksimalci u unutrašnjosti zemlje biti od 27 u gorju do 34 Celzijevaca u Slavoniji te između 30 i 35 na Jadranu. Temperatura mora od 22 do 26 stupnjeva.

U pravom ljetnom vremenu uživat ćemo i u nedjelju, iako bi na širem riječkom području te u Međimurju sredinom dana moglo pasti i malo kiše ili pljusnuti kakav kraći lokalni pljusak.

U unutrašnjosti će puhati većinom umjeren, na Jadranu slab, jugozapadni i zapadni vjetar, a na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana povremeno će biti i slabog juga.

Jutarnje će se temperature na kopnu kretati od 18 do 24 Celzijevih stupnjeva, na moru od 22 do 26, dok će najviše dnevne biti od 27 u gorskoj Hrvatskoj do 35 stupnjeva u Slavoniji i Dalmaciji te u njenom zaleđu.

Temperatura mora od 22 do 26 Celzijevaca.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti i ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo