JEZA U POŽEGI / Majka gledala kako joj gori sin (3)

Image

Trogodišnji Enio s upaljačem u rukama otišao se igrati u obiteljski auto. Došlo je do eksplozije, buknuo je požar, a mališan je zajedno s automobilom izgorio. Sve se događalo pred očima njegove šokirane majke.

11.9.2008.
21:00
VOYO logo

POŽEGA - Četvrtak, 11. rujna, u Požegi će se pamtiti po stravičnoj i tragičnoj smrti trogodišnjeg dječaka u prtljažniku obiteljskog VW Pola. Mališana Enija Penića i njegova starijeg brata Leona (6) majka je oko 13 sati dovezla kući u Frankopanskoj ulici. Mlađeg je sina samo na trenutak ispustila iz vida, a on se, navodno s upaljačem u rukama, otišao igrati natrag u auto.

Tada se čuo prasak i buknuo je požar. Dječak je od vatre pokušao pobjeći kroz prtljažnik, no spasa mu nije bilo - i on i auto izgorjeli su za samo dvije minute. Smrt vlastitog djeteta promatrala je Eniova majka koja je, razumljivo, u teškom šoku. U nimalo boljem stanju nije ni njegov otac koji se onesvijestio. To je, inače, isti čovjek koji je prije pola godine herojski pokušavao spasiti šestogodišnjaka iz nabujale i hladne Orljave. Tragediju je tada svojim očima promatrao stariji sin Leon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike