RODILA PA UBILA / Majka priznala ubojstvo svojih beba

Image

Ksenija K. nije obrazložila zašto je počinila zločin koji je potresao Međimurje. Njezin nevjenčani suprug tvrdi da ni o čemu nije imao pojma, a susjedi nagađaju da je djecu ubila zbog neimaštine.

19.9.2008.
15:01
VOYO logo

ČAKOVEC - Međimurska je policija u petak objavila detalje šokantne priče iz Ivanovca pored Čakovca, mjesta u kojem su dan prije pronađeni leševi dviju tek rođenih beba.

Tijekom kriminalističke obrade, majka mrtve djece Ksenija K. (38), priznala je da je prošle godine jedno dijete rodila u spavaćoj sobi, dok je drugi porod obavila u kupaonici prošlog mjeseca. Policiji je rekla da je u oba slučaja tek rođenu djecu umotala u PVC vrećicu da ih je nakon toga zakopala u zemljani pod šupe pored kuće u kojoj živi. Zašto je to učinila, nije poznato, no susjedi nagađaju da bi razlog mogao biti loše imovinsko stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ksenijin nevjenčani suprug Marijan P. (49), koji s njom odgaja tri žive kćeri, tvrdi da o čedomorstvima nije imao pojma. Policija ih je nakon obrade oboje pustila na slobodu, s tim da Kseniju čeka kaznena prijava čakovečkom Državnom odvjetništvu.

Tijela djece otkrivena su na dojavu mještana Ivanovca, a obdukcijom zbog protoka vremena i stanja ukopanih tijela, nije bilo moguće utvrditi točan uzrok i vrijeme smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo