zaljubljena u nakit / Dizajnerica hrvatskog brenda nakita presretna je svojim poslom: 'Imam svoju kombinaciju slobode i odgovornosti'

Image

Prilikom dizajniranja svog nakita Miletić koristi plemenite metale poput srebra, bakra i mjedi

26.6.2022.
12:00
VOYO logo

Dizajnerica Maja Miletić svom nakitu se prvo posvetila 2010. godine, a potom je 2012. osnovala obrt. No 2020. registrirala je slobodnu djelatnost i veoma je ponosna na svoj status slobodne umjetnice.

''Djelujem kao slobodni umjetnik i jako sam ponosna na taj status i zapravo se rijetko nazivam umjetnikom iako mislim da sam to oduvijek na neki način. Imam mrežu vanjskih suradnika koji su mi jako važni i te odnose njegujem godinama'', objasnila je Miletić za RTL.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Mammii Studio
Image
Foto: Mammii Studio

Koristi brojne materijale

Prilikom dizajniranja svog nakita koristi plemenite metale poput srebra, bakra i mjedi, pozlate, bisera i poludragog kamenja, ali i alternativnih metala poput arhivskog brijesta, polimerne gline, ručno pletenog užeta i svile.

Njezin nakit može se pronaći i online i offline. Za one koji prefereiraju kupovati putem interneta tu je mammii stranica, no kupci je također mogu pronaći i u concept storeu u Garderobi u Martićevoj 17 u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Mammii Studio
Image
Foto: Mammii Studio

''Mislim da se najviše prodaju naušnice iako sam jako ponosna na predmete rađene po narudžbi, posebno za određenu osobu i priču. Zahvalna sam na tom povjerenju koji mi klijenti pružaju'', naglasila je Miletić.

Image
originalno i elegantno /

Kako bi izrazila svoju kreativnost primalja je pokrenula brend dekorativnih detalja za dom

Može podnijeti brze promjene

U najtežim trenucima pandemije, ni dizajnerici nije bilo lako. No kako nam kaže, prilagodila se, u ozbiljnim izolacijama je radila manje volumenom i više istraživala i kaže: ''Nadam se da sam iz toga izvukla nešto dobro.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve teškoće bilo je lakše prebroditi zato što jako voli svoj posao. Sretna je jer stvorila kombinaciju slobode i odgovornosti koju sama određuje i kako kaže to je u životu uvijek drži budnom.

Image
Foto: Mammii Studio
Image
Foto: Mammii Studio

Nakon ovih nekoliko turbuletnih godina za sve, nastoji ne raditi fiksne planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Trudim se držati funkcionalan poslovni okvir koji može podnijeti i brže promjene, ali i veći projekt'', zaključila je Miletić.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo